06 - 46900168
Een tevreden klant, dat is óns prioriteit
U wilt de schoonmaak uitbesteden. U vindt een schone omgeving belangrijk? Dan is het goed dat u kennismaakt met Alba Facility.

Wij werken met gekwalificeerd schoonmaakpersoneel. Wij besteden veel aandacht aan het selecteren en opleiden van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw gebouw een representatieve functie krijgt en beseffen dat hun werk en aanwezigheid in uw kantoor- of bedrijfsruimte bepaalde eisen stelt. Een nette en correcte manier van werken, rekening houdend met de wensen van uw eigen medewerkers en apparatuur is daarom vanzelfsprekend.

Bij Alba Facility hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. Die vakkennis brengen wij graag in. Wij gaan op uw stoel zitten, beoordelen de gehele locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van eisen en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op.

Onze medewerkers zien wat verbeterd kan worden aan de oude situatie en signaleren bijzondere factoren. Wij denken dus niet alleen met u mee, wij denken vooruit. Zo komen wij tot een efficiënt schoonmaakprogramma waarin al uw eisen zijn opgenomen. Met goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten wij op elke locatie de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het schoonmaken voortdurend op een hoog peil te houden.

Misschien lijkt je bureau op het eerste gezicht aardig schoon, maar schijn bedriegt. Deze confronterende video laat zien wat er allemaal leeft op die muis, je toetsenbord en koffiemok. En dat is niet fris.. Niet zo gek, als je bedenkt dat één op de vier kantoormedewerkers zijn handen niet wast na een toiletbezoek. Iedere minuut worden er op deze manier miljoenen bacteriën het kantoor doorgeslingerd.En wist je bijvoorbeeld dat..
.. er meer dan 1000 bacteriën op iedere vierkante centimeter van je hand wonen?
...kantoormedewerkers in contact komen met 10 miljoen bacteriën per dag?
...een virus zich in twee uur door een heel kantoorgebouw kan verspreiden?
...bacteriën drie uur op je handen kunnen overleven?